Uw caravan, camper of vouwwagen stallen kan in een van onze ruime stallingen. Onze stallingen staan op eigen terrein, zijn droog en veilig.

Caravanstalling droog en veilig

Uw caravan of vouwwagen stallen kan in een van onze ruime stallingen. Onze stallingen staan op eigen terrein, zijn droog en veilig.

Tarieven
Voor caravans, vouwwagens, campers en oldtimers rekenen wij een vast bedrag per vierkante meter. De eerste keer dat u uw caravan of vouwwagen komt stallen meten we de ruimte op die uw object in neemt en word er samen met u een prijs afgesproken. Dit bedrag moet per jaar worden voldaan. Een jaar loopt bij Stalling Friesland van 1 januari tot 1 januari.

Caravan/vouwwagen tarief: 25 euro (per vierkante meter per jaar).

Haal en breng service

Sinds kort bieden we een haal en breng service voor uw object! Dit betekend dat we kunnen halen en brengen naar uw woning maar ook bijvoorbeeld naar een camping. De kosten voor het halen en brengen zijn 2 euro per kilometer vanaf de plek waar het object wordt opgehaald.

Openingstijden

Om uw caravan of vouwwagen op te halen is het nodig van te voren contact op te nemen. Dit komt omdat wij zelf uw object in en uit onze stalling halen. Contact opnemen kan via de telefoon of via het contact formulier.

» Bekijk de contact informatie en/of routebeschrijving